Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/customer/www/tandartsenpraktijkteylingen.nl/public_html/wp-includes/formatting.php on line 3981
Skip to content
Bel ons: 0252-706606 Inschrijven Spoed Huisregels

Onze behandelingen

De tandartsen van Tandartsenpraktijk Teylingen zijn gespecialiseerd in verschillende behandelingen. Welke behandelingen dit zijn en wat de verschillende behandelingen inhouden, leest u hieronder.

1.

Preventie en tandheelkunde

Tijdens een afspraak bij de preventie-assistentes wordt het gebit grondig gereinigd. U kunt ook bij ons terecht voor algemene- en esthetische tandheelkunde. Uw hele gezin kan bij ons terecht voor een schoon en gezond gebit.
Lees meer
2.

Gnathologie

Ervaart u pijn bij het het kauwen of heeft u last van pijnlijke kauwspieren? Dit wordt veroorzaakt door overbelasting van het kaakgewricht en de kauwspieren. U kunt bij ons terecht voor een gnathologische behandeling.
Lees meer
3.

Angst voor de tandarts

Angst voor de tandarts is niet ongewoon. Toch is het van uiterst belang om een bezoek te brengen voor een periodieke controle. Door onze klantvriendelijke benadering en aanpak, kunnen wij angstige patiënten op een juiste manier behandelen.
Lees meer
4.

Prothetiek

Een kunstgebit of volledige prothese is een hulpmiddel voor het geval dat alle tanden en kiezen getrokken zijn. Omdat elke mond en kaak anders is, wordt een prothese speciaal op maat gemaakt. Onze tandartsen hebben ruime ervaring wanneer het aankomt op kunstgebitten en protheses.
Lees meer
5.

Tandvleesbehandelingen

Heeft u last van bloedend of zelfs ontstoken tandvlees? Dan heeft u mogelijk last van gingivitis of parodontitis. In beide gevallen is het zeer raadzaam om een afspraak te maken en langs te komen voor een tandvleesbehandeling.
Lees meer
6.

Kronen en bruggen

Een kroon of brug herstelt de functie van de tand of kies, helpt verdere problemen te voorkomen en heeft ook esthetisch een gunstig effect. Onze tandartsen kunnen u adviseren over het gebruik van kronen en bruggen en deze indien nodig bij u plaatsen.
Lees meer
7.

Invisalign

Wij plaatsen ook Invisalign beugels. Deze onzichtbare beugels zijn enorm populair onder zowel volwassenen als kinderen. Wij adviseren echter niet om de Invisalign bij jonge kinderen te plaatsen, in verband met het gebit dat nog in ontwikkeling is.
Lees meer
8.

Trekken van tanden/kiezen

Wij voeren ook extractie behandelingen uit. Het trekken van tanden en/of kiezen is een relatief kleine ingreep. Wij leggen u stap voor stap uit hoe deze behandeling eruit ziet en hoe u zich hier het beste op kunt voorbereiden.
Lees meer
Back To Top