Skip to content
Bel ons: 0252-706606 Inschrijven Spoed Huisregels

Huisregels

 Algemeen

Welkom bij Tandartspraktijk Teylingen, de tandarts voor het hele gezin. Met ons team aan tandartsen voeren wij allesomvattende werkzaamheden uit: preventie, tandheelkunde en prothetiek. Om u meer inzicht te geven in onze werkwijze, willen wij u verzoeken onderstaande tekst goed door te lezen. Dit zijn de ‘huisregels’ van onze praktijk. De meeste huisregels spreken voor zich. We willen ervoor zorgen dat u aan de hand van deze huisregels weet waar u aan toe bent.

 

 Afspraken

Na een bezoek aan de tandarts is het gebruikelijk om gelijk een nieuwe afspraak in te plannen bij de assistent. Mocht het plannen niet mogelijk zijn, dan kan de nieuwe afspraak ook telefonisch gemaakt worden op maandag t/m donderdag van 08:00-16:30 uur en op vrijdag van 08:00-12:00 uur op telefoonnummer: 0252-706606

 

 Spoedgevallen

Voor spoedeisende gevallen buiten onze openingstijden en in het weekend kunt u contact openen met de Spoedgevallendienst

We streven ernaar dat u bij pijn zo spoedig mogelijk wordt geholpen. Wanneer u tijdig met ons belt, gebeurt dit in vele gevallen dezelfde dag nog.

 

Nakomen van afspraken

Er wordt van u verwacht dat u uw afspraken nakomt. Indien dit niet lukt verzoeken wij u dit tenminste 24 uur van tevoren, binnen onze werktijden, door te geven. Doet u dit niet, dan zijn wij genoodzaakt kosten van de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

 

Op tijd

Het is prettig als u op tijd op uw afspraak aanwezig bent. Wij proberen op onze beurt natuurlijk zo veel mogelijk op tijd te werken. Dit is alleen mogelijk wanneer onze patiënten ook op tijd zijn.

 

Roken, huisdieren en mobiele telefoons

Uiteraard is het niet toegestaan om bij ons in de praktijk te roken. Ook het meebrengen van huisdieren is niet toegestaan. Tevens verzoeken wij u vriendelijk om niet luid te telefoneren bij ons in de wachtkamer.

 

Aansprakelijkheid

Waak over uw eigendommen. Tandartspraktijk Teylingen is niet aansprakelijk voor schade, diefstal en/of verlies van uw eigendommen. Wij adviseren u dan ook om uw eigendommen niet onbeheerd achter te laten.

 

Klachten

Bij Tandartsenpraktijk Teylingen doen wij onze uiterste best om u naar tevredenheid te behandelen. Heeft u toch een klacht, laat het ons dan weten. Wij zullen ons best doen om de klacht samen met u op te lossen.

 

Tot slot

We zijn erg blij met suggesties, ideeën, op- en/of aanmerkingen naar aanleiding van een behandeling of andere zaken.

Back To Top